Tevredenheid-Reviews.woutervhb.be

Onafhankelijk platform voor het bundelen van ervaringen met de kwaliteit van dienstverlening van leveranciers, aanbieders, financiële instellingen, etc.
Intro - Zoeken - Links - Contactformulier

ziekenfondsen >> Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501

Verzamelde reviews over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 (categorie ziekenfondsen)

Share/Save/Bookmark
Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501
http://www.oz501.be
onderdeel van de Onafhankelijke Ziekenfondsen
Gemiddelde tevredenheidsscore: 3,1 op 5
Aantal beoordelingen: 27 beoordelingen
Verdeling van de scores:
1 2 3 4 5
De meningen over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501...
voordelenpakket aanvullende verzekering: 4,3
|
aanbod voor gezinnen met jonge kinderen: 4,1
|
aanbod voor gezinnen met babyplannen: 4,1
|
aanbod voor zelfstandigen: 4,0
|
aanbod voor bril-/lensdragers: 4,0
|
aanbod voor mensen met tandproblemen: 4,0
|
aanbod voor personen met een handicap: 4,0
|
aanbod voor gezinnen met tieners: 3,7
|
aanbod voor senioren: 3,6
|
aanbod voor gezinnen zonder kinderen: 3,5
|
kwaliteit hospitalisatieverzekering: 3,5
|
tarieven: 3,5
|
online mogelijkheden: 3,4
|
dienstverlening: 3,3
|
aanbod voor alleenstaanden: 3,1
|
snelheid terugbetalingen: 2,8
|
kantorennet: 2,8
|

Lees de gebundelde commentaren over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:


Geef ook jouw oordeel over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 !

Terug naar het overzicht van de ziekenfondsen

Zet Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 naast een van de andere ziekenfondsen: Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs CM /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs HZIV /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs Liberale Mutualiteit /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs Partena Ziekenfonds /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs Securex /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs Socialistische Mutualiteiten /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs Vlaams & Neutraal Ziekenfonds ///


4
««««
"kwalitatief aanbod"
ann1978 (24/01/2014)
ann1978 raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:
ann1978 raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor:
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
relatie van ann1978 tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant
Lees verder...

4
««««
"DBkM7hMsF"
Tedua (9/09/2013)
Tedua schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
Da's echt bezopen van die vkenererizgen en dat klopt ook niet want je hebt gelijk: jij betaalt voor iets en zij moeten jou kunnen laten zien wat je koopt . Ik zou dan toch maar heel parmantig om het opperhoofd vragen van zo'n call centre ofzo, iemand die er aannemelijkerwijs meer van weet. http://iqusefxgdi.com [url=http://cntljz.com]cntljz[/url] [link=http://jtyrhkmdt.com]jtyrhkmdt[/link]
Tedua raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:jtP193IoGr
Tedua raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: RDy1rLcKvlzk
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: ocWpt6utTPm
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: YHztdyPoFpX
relatie van Tedua tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: 3g9DUBng
Lees verder...

1
«
"85o063MqF"
Gabriel (9/09/2013)
Gabriel schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
Helemaal mee eens! Ik doelde dan ook op de hiortsie. Wat de huidige mini-Belgisch-Brabantjes betreft, heeft Leuven nog wel goede papieren omdat het in een grijs verleden ooit de hoofdstad van het hertogdom Brabant was. Toch geldt Brussel voor mij als de onbetwiste hoofdstad van het historische hertogdom Brabant. Helaas door politieke scheuringen steeds meer opgedeeld
Gabriel raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:M4hWuzUMC
Gabriel raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: UI0JUlMSQ
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: gYxiDwyCA
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: NXwYnKxzH4W
relatie van Gabriel tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: latkvFgnIJM
Lees verder...

4
««««
"xsI43786M"
Lexa (7/09/2013)
Lexa schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
Tine Bricout zegt:Ik begrijp wat je beedolt. Recent voor het eerst poedermelk gaan kopen, bij de apotheek. Je weet maar nooit dat je eens niet voldoende kan afkolven om je baby de daaropvolgende dag voldoende melk te kunnen meegeven bij de onthaalmoeder. Reactie apotheker: Ah, wat heeft de pediater gezegd? Ik: Euh, niets. Apotheker: U bent toch eerst gaan vragen bij de pediater wat u moet geven? Ik: Euh, nee. Natuurlijk niet. Ik zou niet weten waarom de pediater moet beslissen welk merk ik geef. Apotheker: Maar allez, dat kan toch niet! Heeft de baby reflux? Nee. Diarree? Nee. Constipatie? Nee. Krampen? Nee. Al eens ziek geweest? Nee. Is het een huilbaby? Nee. Wordt ze vaak s nachts wakker? Nee. Maar toch vind ik dat u eerst bij de pediater moet gaan! Onvoorstelbaar.
Lexa raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:dDNNBH3v1jp
Lexa raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: qzijsxPQ
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: JX0SsdAcpyEm
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: e9hZRQf550iE
relatie van Lexa tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: pnXzwDFZ
Lees verder...

2
««
"ijdB9Tzyb83j"
Agan (5/09/2013)
Agan schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
Jaja, ze kennen Kafka hier tenmtnie nog e9cht. Ik wil er een serie van maken. Maar ik ben niet goed in series.@ Soes: Ja, pcies, wat nu, dat is de vraag. Het gaat hier baak zo dat ik mijn moed bij elkaar raap om vervelende telefoontjes te plegen en dan na afloop als resultaat heb dat ik gewoon helemaal opnieuw moet beginnen.@ aargh: Vermoedelijk wel, maar als dit nou alleen bij de verzekeringen zo was. In de twee jaar dat ik hier woon ben ik om dit soort redenen al twee keer van telefoonabonnemnet, een keer van internetabonnemnet, en een keer van bank veranderd. Ik heb zowat een dagtaak aan principieel blijven. Ik zou bijna zeggen: aaargh!@ Swan: Haha, ja, Ik verbind u even door.'@ Joost: In Vlaanderen is het een heel gewone uitroep. In Nederland hebben we er niet echt een equivalent voor. Gek eigenlijk, want het is een heel bruikbare uitroep voor situaties waarin je geen tijd hebt om te zeggen Kijk eens aan, daar heb je het al' of zoiets.@ Flora: Zie mijn antwoord aan Swan.@ Lilimoen: Ik ben de aangetekende brievenschrijver in dit huis, maare het zou inderdaad fijn zijn als we ze een keer gek konden maken met Yuri zijn pseudo-ernst.@ Agnes: Vaag he8?@ Soes: Ja, en zij winnen dat natuurlijk e1ltijd.@ Madelief: nee, dat lijkt me ook, maar ik vecht me suf tegen de bierkaai. Zie ook mijn antwoord aan aargh.
Agan raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:wUdMkX3Hoeg
Agan raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: VJugOoCb44ET
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: ayPwRmSu6wQ
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: F8W59KMvwv
relatie van Agan tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: zoVQFZdTAvt
Lees verder...

5
«««««
"een must have voor jonge gezinnen met kinderen"
druiven (26/04/2012)
druiven raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:gezinnen met kinderen
druiven raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor:
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: voordelen voor kinderen/ brilvoordeel
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: misschien minder kantoren
relatie van druiven tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant
Lees verder...

1
«
"never again"
girbo (18/01/2012)
girbo schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
wacht al meer dan 1 maand op mijn ziektevergoeding (alle papieren zijn binnengebracht) communicatie met andere diensten verloopt zeer slecht
veel papierwerk en opleidingsniveau medewerkers ondermaats!
Zijn niet op de hoogte van de wetgeving
Ga terug naar Socialistische mutualiteit, alles veel beter in orde!!
girbo raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:niemand
girbo raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: iedereen
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: geen
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: uitbetalingen
relatie van girbo tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: lid
Lees verder...

1
«
"Wachten op je geld"
STAVROULA (9/01/2012)
STAVROULA schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
Terugbetalingen door OZ ...... wel dan moet je tegenwoordig geduldig zijn. Terugbetalingen nemen minstens drie weken in beslag!!!!!
STAVROULA raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:Niemand
STAVROULA raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: Iedereen
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Geen
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Alles
relatie van STAVROULA tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Lid
Lees verder...

4
««««
"Prima dienstverlening als je niet gehaast bent."
idp49 (19/12/2011)
idp49 schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
Enkele weken wachten op terugbetaling is geen uitzondering. Mooie vergoedingen voor sportkampen, brildragers, extraatjes voor orthodontie, enz maken het dan weer goed.
idp49 raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:gezin met kinderen, brildragers.
idp49 raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: niemand
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: mooie vergoeding sportkampen
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: snelheid van terugbetaling
relatie van idp49 tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant
Lees verder...

1
«
"Dikke miserieeeeeeeeeeeeee"
D.V. (3/09/2011)
D.V. schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
van 12mei tot 12 augustus op ziekenkas geweest, het is ondertussen half september WAAR IS MIJN GELD

Maand geleden papier binnen gedaan van mijn steunzolen WAAR IS MIJN GELD

Proberen ze me nog een medische verzekering aan te smeren die iets meer zou dekken dan diegene dat ik al heb van het werk IK BEN NIET GEK HOOR

OVERSTAPPEN NAAR DE CM VAN ZODRA ALLES IN ORDE IS!
D.V. raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:Niemand
D.V. raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: Iedereen
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: zo traag mogelijk werken en uitbetalen
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Uitbetalen
relatie van D.V. tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: haatband
Lees verder...

1
«
"geen blabla maar doendoen!!!"
blauwbetaler (17/02/2011)
blauwbetaler schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
Nog nooit heb ik beroep moeten doen op een uitkering van de een of andere instantie. Maar als je jaren aan een stuk lidgeld of premies betaalt en je valt dan eens zonder inkomen verwacht ik wel dat deze uitkering ook zonder problemen wordt betaald. Net zoals dit met mijn lidgeld gebeurt. Alle formulieren waren op tijd en goed ingevuld. Blijkbaar is voor hen ontvangen belangrijker dan terugbetalen.
blauwbetaler raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:iedereen met gezond verstand
blauwbetaler raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: niemand die zich in 't zak laat zetten
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: praatjes maken
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: het uitbetalen waar je recht op hebt
relatie van blauwbetaler tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: WAS lid
Lees verder...

5
«««««
"onafhankelijk en zeer betrouwbaar"
uitantwerpen (11/01/2011)
uitantwerpen schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
ja, je bijdrage ligt iets hoger maar er zijn zoveelmeer voordelen dat je die in no-time kan recupereren.

ook extra hospitalisatieverzekering is zeer aan te raden (beste koop bij testaankoop van banken/ziekenfondsen, enkel DKV doet beter maar is ook 5 keer duurder)
uitantwerpen raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:jonge gezinnen, 30-tigers met een bril
uitantwerpen raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: niet specifiek
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: optiek terugbetaling, extra diensten zoal strijken, poetsen en vakanties
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: geen
relatie van uitantwerpen tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klanr
Lees verder...

5
«««««
"Voordelig, vernieuwend, efficiënt,..."
décédé (28/07/2010)
décédé schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
Een ziekenfonds dat niet enkel de verplichte verzekering uitvoert (want dat is een overheidsopdracht) maar daarbovenop een prachtig aanvullend pakket voorlegt, twee hospitalisatie-verzekeringen kan aanbieden, een supplementaire tandverzekering, een verzekering tegen gewone dokterskosten, een overlijdensverzekering,... Kortom : compleet tot en met ! En dit zonder enige politieke overtuiging of hulp, zonder vakbonden,... Hier wordt spaarzaam omgegaan met het geld van iedereen.
décédé raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:Aan iedereen omwille van volledig pakket diensten
décédé raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: Conservatieven die gehecht zijn aan kantoor op de schoot.
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Diensten, efficiëntie, visie, politiek onafhankelijk
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Kantorennetwerk, maar is efficiënt werken
relatie van décédé tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant
Lees verder...

5
«««««
"VANDAAG KIJK EN VERGELIJK JE "
francis (7/07/2010)
francis raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:IEDEREEN
francis raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: NIEMAND
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: SERVICE EN BRILLEN
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: GEEN
relatie van francis tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: LID
Lees verder...

1
«
"incompetent"
Duomi (27/06/2010)
Duomi schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
Een ziekenfonds die incompetent, administratieve warboel is.
Een ziekenfonds die zijn taak als zorgverlener niet opneemt en mensonterend is. Media verslag zal volgen. Rechtzaak afgerond met dit Ziekenfonds !! Incompetente artsen en mensen !!
Duomi raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:Niemand
Duomi raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: Iedereen
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Geen Onbekwaam, onprofessioneel
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Onprofessioneel,
relatie van Duomi tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: lid
Lees verder...

1
«
"hopeloos"
andere (18/06/2010)
andere schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
als je bent aangesloten bij hun en je neemt vrijwillig ontslag bij hospital verz. word je 3 jaar geschorst als je terug zou willen komen.....
andere raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:niemand
andere raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: iedereen
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: mensen belazeren
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: wetgeving
relatie van andere tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: heel slecht
Lees verder...

1
«
"koop geen kat in de zak"
susplus (1/02/2010)
susplus raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:gierigaards die alleen naar de prijs kijken
susplus raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: iedereen die echte service wil
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: -
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: veel woorden geen daden
relatie van susplus tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: ex-lid
Lees verder...

5
«««««
"Professioneel en vriendelijk personeel"
osw (11/08/2009)
osw schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
Reeds een paar jaren ben ik klant bij de OZ.
Niets dan lof over hun dienstverlening. Zowel aan het loket als online zeer professioneel. Daarenboven zijn ze snel en beleefd.
osw raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:Voor wie een goede dienstverlening belangrijk is
osw raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: Mensen die absoluut een kantoor naast hun deur wensen
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Snelheid
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Weinig kantoren
relatie van osw tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant
Lees verder...

4
««««
"voor gezinnen met kinderen groot en klein is het oz heel fijn"
yonidepony (7/08/2009)
yonidepony raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:families met kinderen
yonidepony raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: alleenstaanden
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: vele terugbetalingen voor school, kamp, etc
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: uitbetalingen duren soms te lang
relatie van yonidepony tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant
Lees verder...

2
««
"geen communicatie en je bent een nummer"
knudde (26/03/2009)
knudde schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
totaal geen communicatie naar klanten toe over verhuis kantoor, wijziging telefoonnummers en als het infonummer belt totaal geen inzicht in de situatie en er zich vlug vanaf maken
knudde raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:
knudde raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor:
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: onafhankelijkheid
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: slechte communicatie
relatie van knudde tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant
Lees verder...

4
««««
"voor meerwaardezoekers en mensen mensen die genoeg hebben aan contact op afstand"
lichtpunt (14/12/2008)
lichtpunt raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:meerwaardezoekers, mensen die genoeg hebben aan contact per telefoon, post of internet
lichtpunt raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: mensen die per se een
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: politiek écht onafhankelijk; vernieuwend
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: kantorennet, iets duurder tarief
relatie van lichtpunt tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant
Lees verder...

4
««««
"perfectie bestaat niet, maar goed is goed."
steveval (13/12/2008)
steveval schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
Ik ben zelf maatschappelijk werker en ken het Belgische ziekenfondslandschap behoorlijk goed.
Het grote probleem binnen dat landschap is dat de overgrote meerderheid van onze landgenoten geen idee heeft wat een ziekenfonds eigenlijk allemaal doet en waar je nu precies je jaarlijkse bijdrage voor betaalt. Die bijdrage is voor het pakket van de aanvullende verzekering. Als het OZ voor één zaak een pluim op zijn hoed mag steken is het voor hun vooruitstrevendheid inzake aanvullende verzekering. Een aantal terugbetalingen zoals alternatieve geneeswijzen, homeopathie, brillen en lenzen zit nu meer en meer ook in het pakket van andere ziekenfondsen, maar OZ is steeds een voorloper geweest op dat gebied. Nog steeds bieden ze wat mij betreft een van de meest uitgebreide pakketten aan inzake aanvullende verzekering.
Het minder uitgebreide kantorennetwerk is inderdaad voor sommigen een struikelblok. Dat probeert OZ op te vangen met een online loket. Toegegeven, dat is niet voor iedereen een oplossing.
De kritiek die ik hier in andere recensies lees over lange wachttijden voor uitkeringen en terugbetalingen is ongetwijfeld correct. Wellicht (en hopelijk) zijn dit eerder occasionele voorvallen van administratieve aard en vind je die bij andere ziekenfondsen ook. Het is natuurlijk jammer voor wie ermee geconfronteerd wordt en moet zoveel mogelijk vermeden worden. Zoals mijn slagzin hierboven al zegt, perfectie bestaat niet. Niet bij OZ, niet bij andere ziekenfondsen.
Tenslotte de voornaamste reden voor mij persoonlijk om aangesloten te zijn bij OZ is hun politieke onafhankelijkheid. Zorg heeft naar mijn mening geen uitstaans met politieke kleur.
Iedereen moet uiteindelijk maar voor zichzelf uitmaken wat ze belangrijk vinden en bij welk ziekenfonds ze dat kunnen vinden. Ik ben en blijf tot nader order een overtuigd gebruiker van de diensten van OZ.
steveval raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:iedereen
steveval raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: niemand
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: pakket aanvullende verzekering
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: kantorennet
relatie van steveval tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant en ex-werknemer
Lees verder...

4
««««
"modern ziekenfonds"
luckyluke (4/12/2008)
luckyluke raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:jonge gezinnen
luckyluke raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor:
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klantgerichtheid
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: uitkeringen
relatie van luckyluke tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant
Lees verder...

5
«««««
"Hier krijg je waar voor je geld ! Zeer klantvriendelijk ziekenfonds !"
heidiho (15/02/2008)
heidiho raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:iedereen die niet afhankelijk wil zijn van een bepaalde politieke kleur
heidiho raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: vastgeroeste mensen die niet verder zien dan hun politieke kleur
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: veel voordelen, correcte service
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: niet veel kantoren, geen goede openingsuren
relatie van heidiho tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant
Lees verder...

2
««
"beste ziekenfonds qua voordelen, maar administratie is minder"
satsurfer (16/01/2008)
satsurfer schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
- bij aanmelding van geboorte kon er -2X- geen 'proficiat' van af...(elementaire beleefdheid?)
- bij zwangerschapsverlof duurde het bijna 3 maand voor alle paperassen in orde waren (dus 3 maand wachten op vervangingsinkomen). Wij dienen normaal altijd de gevraagde documenten asap in (indienen in hoofdkantoor brugge buitenbus of binnen tijdens openingsuren)
- uitbetaling logopedische sessies duurde 3 weken (na klachtmail)....zetten op brief 'u mag deze brief vervangen door de originele factuur'...ik dien originele factuur in (ipv ingevulde door logopediste)...en dan antwoorden ze op mijn klacht....ja, mijnheer dat komt omdat U de juiste documenten niet opgestuurd hebt!!! da's de zaken omdraaien! heb toen een correcte uiteenzetting gedaan...., maar niets meer van gehoord.

al paar keer zeer kwaad geweest (loon na 3 maand), 3 weken wachten op logopedische sessies (toch snel 200 euro),....
maar blijf gewoon voor de voordelen,....

uitbetaling soms de dag zelf, andere momenten duurt het 1-2 weken! CM was vroeger véél sneller.
satsurfer raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:mensen die veel voordelen willen en niet houden van de verzuilde ziekenfondsen
satsurfer raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor: mensen die gans hun leven bij CM/Bond Moyson willen blijven
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: oppas zieke kinderen/uitleendienst
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: uitbetaling van prestaties/administratie loopt mank
relatie van satsurfer tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant
Lees verder...

5
«««««
"Vlotte service met de glimlach"
mrbcat (9/01/2008)
mrbcat schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
- wij kregen een mooie 'geboortekorf'
- moderne, klantvriendelijke instelling; hun stijl ligt mij wel
- kantoor op een steenworp van mijn deur, maar voor veel mensen waarschijnlijk minder goed bereikbaar kantorennet
mrbcat raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:Iedereen die zich niet thuisvoelt bij de andere verzuilde ziekenfondsen
mrbcat raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor:
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Als kleine speler doen ze echt wel hun best
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Bijdrage is iets hoger dan bij de concurrentie
relatie van mrbcat tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: Klant
Lees verder...

2
««
"niet klantvriendelijk"
walter (22/12/2007)
walter schreef over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501:
Ik kan geen vergelijkende beoordeling geven betreffende hun producten maar klantvriendelijkheid en administratie scoren duidelijk ondermaats.Uit te voeren verrichten worden vergeten,...(mogelijk enkel probleem plaatselijk kantoor)
walter raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 aan voor:
walter raadt Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 af voor:
het sterkste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: onbekend
het zwakste punt van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klantvriendelijkheid
relatie van walter tot Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501: klant
Lees verder...

Ben jij klant (geweest) bij Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501? Geef ook jouw oordeel over Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 !

Terug naar het overzicht van de ziekenfondsen

Zet Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 naast een van de andere ziekenfondsen: Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs CM /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs HZIV /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs Liberale Mutualiteit /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs Partena Ziekenfonds /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs Securex /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs Socialistische Mutualiteiten /// Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501 vs Vlaams & Neutraal Ziekenfonds ///


Vragen, suggesties, onregelmatigheden? Gebruik gerust het Contactformulier.


De webmaster is onafhankelijk van alle vermelde beoordeelde onderwerpen. De webmaster stelt deze pagina's en formulieren louter ter beschikking van de internetgemeenschap. De webmaster is niet aansprakelijk voor de beoordelingen en berichten die de gebruikers achterlaten. Maak gebruik van het contactformulier om te communiceren met de webmaster.