Tevredenheid-Reviews.woutervhb.be

Onafhankelijk platform voor het bundelen van ervaringen met de kwaliteit van dienstverlening van energieleveranciers, providers, diensten, aanbieders, financiŽle instellingen, etc.
Intro - Zoeken - Links - Contactformulier

Privacy & advertenties

Persoonsgegevens die ingevuld worden bij nieuwe reviews en in het contactformulier (naam en contactgegevens) worden nooit gebruikt behalve voor het plaatsen van de review of het buiten het gezochte contact. Deze gegevens worden nooit doorgegeven aan welke bedrijven en organisaties dan ook.

Deze site biedt advertentieruimte via Google Adsense. De webmaster heeft geen enkel rechtstreeks contact met de adverteerders zelf. Als externe leverancier maakt Google gebruik van cookies om advertenties op deze site weer te geven. Google gebruikt mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en diensten waarin u wellicht geÔnteresseerd bent. Gebruikers kunnen zich bijkomend informeren en zich afmelden voor het gebruik van deze informatie door naar het privacybeleid van het advertentie- en inhoudsnetwerk van Google te gaan.


De webmaster is onafhankelijk van alle vermelde beoordeelde onderwerpen. De webmaster stelt deze pagina's en formulieren louter ter beschikking van de internetgemeenschap. De webmaster is niet aansprakelijk voor de beoordelingen en berichten die de gebruikers achterlaten. Maak gebruik van het contactformulier om te communiceren met de webmaster.